FAO trajnon zyrtarët kosovarë për shfrytëzimin e ligjshëm të pyjeve

Organizata e Kombeve të Bashkuara për Ushqim dhe Bujqësi (FAO) në bashkëpunim me Ministrinë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural (MBPZHR), përmes programit për fuqizimin e menaxhimit të qëndrueshëm të pyjeve, financuar nga Suedia, po mban trajnim dy ditor me zyrtarë ligjorë dhe përgjegjës për zbatimin e legjislacionit në pylltari. Qëllimi kryesor i këtij trajnimi është njohja më e mirë me…

Source

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker