“Shpikja” ahtisariane, e fyen rëndë gatishmërinë tonë për ta ushtru shtetndërtimin

Shkruan: Fadil MALOKU 1. “Shpikjes” Ahtisariane (ku një qytetarë voton pesë kandidat, për deputet dhe vetëm një parti politike!), duket qe duhet t’i vije fundi?! “Shpikja”, është thjesht: një absurd, sepse, deshmoi situata kundërthënëse ne procesin zgjedhor, unikate, sepse askund në gjithë rruzullin nuk mund ta hasësh të njëjtin me gjitha këto elemente të diskriminimit […]

The post “Shpikja” ahtisariane, e fyen rëndë gatishmërinë tonë për ta ushtru shtetndërtimin appeared first on Kosova.Info.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker