Aktivistja e PSD-së: Kurti shtypi komunitetin LGBTI duke mos folur për ta

Rrusta tha se ky komunitet shtypet nga Kurti sepse, sipas saj, prej tyre nuk cenohet dhe janë shumë të shtypur për t’u organizuar.

“Ne e kemi një qeveri që e kemi një qeveri me një varg problemesh që i ka shfaqur lidhur me këtë komunitet”,  ka thënë Rrusta.

“Nuk flet për ta. Kur vjen një forcë populiste si e Kurtit në pushtet, nuk do t’i prishë punët me kurrkënd, e komunitetin LGBTI e shtyp dhe nuk flet për ta, për shkak se prej tyre nuk cenohet dhe janë shumë të shtypur për me kanë të organizuar”, shprehet Rrusta.

“Një pushtet si i Kurtit që ka kaq shumë deputet e pushtet, nuk mundemi ne me thanë që është t’u e vazhdu avazin e vjetër. Ky ka përgjegjësi shumë më shumë, po tregon çka mendon për botën dhe shoqërinë”, shtoi Rrusta.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker