Vetëvendosje në Gjilan donë me fituar Komunën me kuadro të Nismës

NISMA që nuk e kalojë  as pragun. Ndërsa LVV –ja është në krizë të thellë në Gjilan, këtë e dëshmon edhe afrimi i Anila Tushës në VV. Tusha e pati fillu aktivitetin e saj në PDK, në vitin 2004, menjëherë pas marrjes së nënshtetësisë së Kosovës. Në vitin 2014 e lë PDK- në dhe i […]

The post Vetëvendosje në Gjilan donë me fituar Komunën me kuadro të Nismës appeared first on Kosova.Info.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker