Lum ai që e mbron idealin, njerëzinë dhe burrërinë e vet!

Shkruan: Florim ZEQA Nga momenti i caktimit të datës së zgjedhjeve lokale për 17 tetor të këtij viti, për të mos thënë çdo ditë, nuk kalon javë që nuk më vjen nga një kërkesë për t’iu bërë shkrime publicitare kandidatëve të caktuar për kryetar degësh nga Lidhja Demokratike e Kosovës dhe jo vetëm! Përgjigje e […]

The post Lum ai që e mbron idealin, njerëzinë dhe burrërinë e vet! appeared first on Kosova.Info.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker