Pasuria e Endrit Shalës të NISMA-s: Tri banesa, 4 vetura dhe mbi 100 mijë euro para të gatshme

Ai ka 4 vetura, një Polo, një Passat, një Golf 6 e një Mercedes E Class, të gjitha në vlerë 54,500 euro që i ka cilësuar si të përbashkëta.

Shala po ashtu ka një shumë të majme të parave të gatshme. Ai ka 100, 413 euro para në bankat e Kosovës, për të cilat ka dhënë një sqarim.

“Për paratë e gatshme në pikën 2 , 3 dhe 4 të kësaj rubrike. Në pikën 2 (vlera 51 mijë euro) është trashëgimi e lënë familjes tonë nga prindi im (babai) nga kursimet e tij. Kjo shumë e trashëguar pas vdekjes së babait, ka kaluar nga llogaria e tij bankare në njërën nga llogaritë bankare të nënës. Në pikën 3 (vlera 23 mijë euro) është poashtu trashëgimi e lënë familjes tonë nga prindi im (babai) nga kursimet e tij në trustin pensional. Në pikën 4 (vlera 21 mijë euro) janë të deklaruara kursimet jetësore të nënës (e cila bashkëjeton tashmë me ne pas vdekjës së babait), kursime këto nga puna e saj në QMF – 1- Prishtinë që nga viti 1981”, ka sqaruar Shala.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker