Si të detyrohet sovraniteti politik ta respektojë sovranitetin qytetarë

Shkruan: Ejup BERIShA Ne politikën bashkëkohore nuk ka më veprime të mirëfillta politike si luftë, pragmatizëm dhe lëvizje të dukshme të forcave politike në drejtim të të bërit politikë. Por në të ka vetëm se premtime të kota, interes, tregti, shitje, intriga, lojëra të ndryshme, shantazhe, si dhe marrëveshje të fshehta mes elitave politike. Apo […]

The post Si të detyrohet sovraniteti politik ta respektojë sovranitetin qytetarë appeared first on Kosova.Info.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker