Kadrijaj e AAK-së pyet: Pse po heziton Albin Kurti të raportojë në Kuvend për dialogun me Serbinë?

Kadrijaj ka thënë se sa më parë duhet të raportojë në këtë Kuvend dhe jo t’i ikë përgjegjshmërisë që e ka ndaj Kuvendit.

“Kryeministri duhet me ardh në Kuvend me raportu pse po heziton sepse kur ishte në opozitë ka kërku nga kryeministrat raportim për çdo round sepse tani nuk e dijmë se pse ka shku e çka është bisedu”, ka thënë ajo.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker