Mbrojtja e mjedisit ende pa vend meritor në agjendën e pushtetit lokal

Degradimi i mjedisit dhe ndryshimet klimatike paraqesin kërcënim ekzistencial për të gjitha vendet e botës. Për t’i adresuar sfidat në këtë drejtim, përmes Marrëveshjes së Gjelbër Evropiane, Evropa synon të bëhet karbon neutrale deri në vitin 2050. Prandaj, Bashkimi Evropian po promovon veprim të fortë klimatik, zhvillim të qëndrueshëm dhe mbrojtje të mjedisit. Sipas raportit të fundit […]

The post Mbrojtja e mjedisit ende pa vend meritor në agjendën e pushtetit lokal appeared first on Kosova.Info.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker