Ministri Peci mori pjesë në përurimin e qendrës për përpunimin e ushqimit dhe aftësimit profesional nga IADK

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, ka marrë pjesë sot në përurimin e Qendrës për Përpunimin e Ushqimit dhe Programit për Aftësim Profesional në ambientet e organizatës jo-qeveritare Iniciativa për Zhvillimin e Bujqësisë së Kosovës (IADK). Me këtë rast, Ministri Faton Peci e theksoi si tejet të rëndësishëm trekëndëshin e bashkëpunimit mes nivelit qëndror…

Source

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker