Kuvendi vendos sot për shkarkimin ose jo të Bordit të RTK-së

Në rend të ditës është edhe shkarkimi i Bordit të Radio Televizionit të Kosovës (RTK).

Seanca është planifikuar të nisë në orën 10:00.

Përveç kësaj çështje, pikë e rendit të ditës janë edhe shqyrtimi i kërkesës së Komisionit për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Mjedis, Planifikim Hapësinor dhe Infrastrukturë për ndryshimin e emërtimit të këtij komisioni, si dhe zgjedhja e drejtorit të Autoritetit Rregullator për Shërbimet e Ujit.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker