Përdorimi i Gjuhës shqipe nuk paraqet shkelje të Kushtetutës së RMV-së

Shkruan: Ejup BERIShA Nëse Kryeparlamentari i Republikës së Maqedonisë së Veriut Talat Xhaferi e ka shkelur Kushtetutën duke mbajtur fjalim edhe në gjuhën shqipe në një forum ndërkombëtar të mbajtur para pak ditëve ku kanë marrë pjesë edhe kolegë të tij të Parlamenteve të shteteve tjera pjesëmarrëse nga rajoni dhe nga vendet e BE-së, atëherë […]

The post Përdorimi i Gjuhës shqipe nuk paraqet shkelje të Kushtetutës së RMV-së appeared first on Kosova.Info.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker