Ta “fshijmë” buxhetin

Në fund të 2018-s, Qeveria Haradinaj me 815 mijë euro kishte mbështetur aksionin tremujor “Ta Pastrojmë Kosovën”. Një hulumtim i realizuar nga KOHA gjeti se Qeveria jashtë procedurave ia dha nën menaxhim këtë buxhet një organizate joqeveritare, e cila pastaj shumë nga shpenzimet e aksionit i arsyetoi edhe me fatura të rreme. Zyra e Kryeministrit e edhe Auditori i kishin marrë si të mirëqena faturat e këtilla. Dokumentet e siguruara tregojnë se kontratat u lidhën pa u aplikuar procedurat e prokurimit dhe se një e treta e buxhetit përfundoi te një biznes që ishte krijuar vetëm një vit më herët

KTV zbulon skandalin e radhës

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker