Burri nga Rahoveci raporton se një grua ia ka vjedhur armën e babait

Një person nga Rahoveci ka lajmëruar Policinë e Kosovës se një grua ia ka vjedhur armën e babait të tij dhe ia ka dhënë një personi tjetër.

Nuk raportohet për të arrestuar ndërsa rasti është duke u hetuar.

Shoqata e Vreshtarëve “Vreshtari” me një sërë kërkesash drejtuar ministrisë së bujqësisë

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker