Ndahen mbi një milion euro për kompensimin e dëmeve në bujqësi

Qeveria e Kosovës ka ndarë 1.3 milion euro për kompensimin e dëmeve në bujqësi. Në një njoftim të Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural thuhet se këtë propozim – vendimin për kompensimin e ka prezantuar ministri i këtij dikasteri, Faton Peci. “Po ashtu vetëm në dy javët e fundit, janë proceduar për pagesë 1.4 milion euro për 1,554 përfitues në kategorinë e subvencioneve…

Source

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker