Demokraci koprracësh

Shkruan: Ejup BERIShA Paska edhe Demokraci koprracësh këtë mund ta vëreni gjatë zbatimit të demokracisë nga ana e politikanëve të tanishëm aktiv në politikë. Edhe pse politika bashkëkohore i posedon teoritë konceptet dhe definicionet më të përsosura dhe më të përparuara të demokracisë politikanët e tanishëm në mënyrë shumë të skajshme dhe tepër të pakuptimtë […]

The post Demokraci koprracësh appeared first on Kosova.Info.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker