“Tokio 2020”, atletët do t’i vendosin vetë medaljet

Lojërat Olimpike të Tokios janë afër. Ceremonia e hapjes zhvillohet më 23 korrik, teksa Olimpiada përfundon më 8 gusht. Ceremonia e dhënies së medaljeve (ar, argjend dhe bronz) ka ndryshuar, kjo për shkak të pandemisë së koronavirusit. Atletet do duhet të vendosin vetë në qafë medaljet që fitojnë, kjo për t’u mbrojtur nga mundësia e infektimit me COVID. “Ky është një ndryshim shumë domethënës“…

Source

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker