Kokaj thotë se për raketën hasi edhe në mirëkuptimin e Kurtit

Jahja Kokaj si mysafir në Ora Shtatë në Klan Kosova tha se deklaratës së tij iu dha hov në media, por se ai vetëm e ka shpjeguar një proces të tillë.

Ai ka folur edhe për qendrën kozmologjike dhe laboratorin nanoteknologjik që pritet të ndërtohet në Gjakovë e që synon zhvillimin e hovshëm të teknologjisë.

Fizikanti shton se kjo është arsyeja kryesore pse iu fut politikës, sepse, sipas tij, kjo është mënyra direkte për të dhënë kontribut në këtë drejtim.

Por krahas vështirësive ky është bindur se do të gjejë mbështetje për këtë projekt.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker