M&Sillosi mbledhë të korrurat e rreth 15 mijë fermerëve kosovarë

Koha e të korrurave tashmë ka filluar në Kosovë. E shumë bujq po e bëjnë gati grurin për ta dorëzuar në mullirin gjigand të M&Sillosi-t. Si një ndër kompanitë më të mëdha në rajon për prodhimin e miellit, M&Sillosi mbledh të korrurat e rreth 15 fmijë fermerëve gjithandej Kosovës, kështu duke iu siguruar bujqve shitjen e grurit si dhe duke ju siguruar të ardhura familjare.

Source

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker