A po tretet nisma “Guxo” në LVV!?

Shkruan: Florim ZEQA Sikur është bërë praktikë dhe retorikë e thirrjes në ngjarje historike për secilin zhvillim politik dhe aktivitet të zakontë dhe të pazakontë në vendin tonë, saqë është bërë e vështirë të dallohen datat historike nga ngjarjet e zakonshme! Thirrja në data historike, retorikë politike Loja më fjalë me tri datat në të […]

The post A po tretet nisma “Guxo” në LVV!? appeared first on Kosova.Info.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker