Memorial për të gjithë Jasharajt e flijuar me 5, 6 dhe 7 mars ‘98

Shkruan: Arianit Bytyçi, arkitekt Kosova dhe Prishtina si kryeqytet i saj duhet ta ketë monumentin e familjes heroike Jashari të Prekazit. Pra, monumenti që do të përfshinte mes tjerash edhe shtatoret, përveç që do të prezentonte figurën e komandantit legjendar të UÇK-së, Adem Jashari, duhet të jetë një monument gjithpërfshirës, ku duhet të prezentohet flijimi […]

The post Memorial për të gjithë Jasharajt e flijuar me 5, 6 dhe 7 mars ‘98 appeared first on Kosova.Info.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker