Rregullat e reja në futboll do të testohen në turneun e të rinjve

Ditëve të fundit po përmenden disa ndryshime rrënjësore të rregullave të futbollit. 30 minuta një pjesë dhe koha të ndalohet kur topi nuk është në lojë, zëvendësime pa limit, rivëniet anësore të kryhen me këmbë dhe jo me duar si dhe kartoni i verdhë e dërgon lojtarin pesë minuta jashtë loje. Këto janë rregullat që po përmenden e që do të jetësohen në një turne për futbollistët e rinj…

Source

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker