Për Serbinë!

Shkruan; Xhavit BEQIRI Serbia nuk ka çka sheh në të kaluarën e saj, përveç turpit. Serbia është ngritur mbi tragjeditë e të tjerëve; ajo ka kryer gjenocid ndaj fqinjëve të vet, prandaj nuk ka guxim ta shikojë vetveten në retrospektivë. Serbia është përgjegjëse për krime kundër njerëzimit dhe gjenocid ndaj kroatëve, boshnjakëve dhe shqiptarëve. Serbia […]

The post Për Serbinë! appeared first on Rahoveci INFO.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker