Krerët e KOK-ut dhe KOKSH-it takohen në Tokio

Krerët e Komitetit Olimpik të Kosovës dhe atij Kombëtar të Shqipërisë kanë zhvilluar një takim në Tokio të Japonisë. Rreth takimit mes KOK-ut dhe KOKSH-it ka informuar faqja zyrtare e Komitetit Olimpik të Kosovës. “Miqësia dhe bashkëpunimi i mirë mes Komitetit Olimpik të Kosovës dhe Komitetit Olimpik Kombëtar të Shqipërisë, vazhdon edhe në Tokio të Japonisë, ku sonte (koha e Japonisë) bashkërisht…

Source

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker