Kurtit i duken katër muaj qeverisje si katër vjet

Aty foli për “të arriturat” dhe sfidat e qeverisë së tij.

Por teksa foli për fillimin e qeverisjes, Kurti u habit duke thënë se si Qeveri i kanë mbushur katër vjet nga votimi në parlament.

“Si Qeveri e Republikës së Kosovës i kemi përmbushur katër vite (muaj)”, ka thënë Kurti, ndërsa të pranishmit duartrokiten.

 

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker