Petkoviq: Do të kërkojmë siguri shtesë për Dragica Gashiqin

“Çfarë sigurie u ofrojnë misionet ndërkombëtare serbëve në Kosovë dhe cili është roli i tyre, kur komuna e Gjakovës ndalon zëvendësimin e dyerve më të zakonshme që kemi prokuruar? Siguria e Dragicës është direkt në duart tuaja: UNMIK, EULEX, KFOR, Miroslav Lajçak dhe Misionin e OSBE-së në Kosovë”, shkruan ai në Twitter.

Petkoviq thekson se Kosova ka heshtur pothuajse në të gjithë siç e quan ai “golgotën” e saj për gati dy muaj.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker