Ja pse ShBA-ve, NATO-s, BE-së dhe Shqipërisë u intereson një Turqi e fortë

Shkruan: Skënder Sadri KAPITI Kur dikush i cili shkruan ndonjë shkrim dhe shpreh ndonjë opinion të tij , ai duhet që të përgatitet mirë. Ai duhet që shkrimin ta argumentojë dhe qëndrimin e tij ta justifikojë duke e mbrojtur atë me fakte dhe me të vërteta, pavarësisht se atij ndoshta edhe nuk i pëlqejnë ato. […]

The post Ja pse ShBA-ve, NATO-s, BE-së dhe Shqipërisë u intereson një Turqi e fortë appeared first on Rahoveci INFO.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker