Ministria e Bujqësisë del me njoftim për parandalimin e punës së rrezikshme të fëmijëve në bujqësi

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural përmes një njoftimi për medie, të gjithë fermerëve Ju ka uruar sukses në realizimin e përkrahjes publike për zhvillim të sektorit të bujqësisë në vendin tonë Më qëllim të informimit të drejtë lidhur me mosangazhimin e fëmijëve në punët e rrezikshme në bujqësi, MBPZHR ka njoftuar me bazën ligjore që rregullon këtë çështje për të cilën të gjithë…

Source

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker