‘Ballkani i hapur’, nismë e dështuar që nga përpara?!

Shkruan: Shqiprim PULA Vendi ynë po kalon nëpër njërën ndër fazat më kritike të zhvillimit të vet, ç’është e vërteta, edhe më parë, por tani specifikisht me idenë e ‘Ballkani i hapur’ duke patur mbështetës dhe kundërshtarë mbi trendët pozitive e negative mbi këtë iniciativë. Është mirë të jemi për ndryshime. Por, ndryshimet duhen paraprakisht […]

The post ‘Ballkani i hapur’, nismë e dështuar që nga përpara?! appeared first on Rahoveci INFO.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker