Jeta e mërgimtarëve shqiptar vërtetë është e vështirë, ngushëllimet e mija të sinqerta për fatkeqësinë në Kroaci

Shkruan: Ejup BERIShA Thuhet se ngjarjet e gëzuara dhe ato tragjike janë për njerëz sepse u ndodhin njerëzve, derisa të parat janë të pranueshme dhe më të mirëseardhura dhe njerëzit nuk i kundërshtojnë ato sepse të njëjtat sjellin gëzim dhe lumturi, ngjarjet tragjike te njerëzit sjellin vetëm se kob dhe pikëllim. Por të dyja si […]

The post Jeta e mërgimtarëve shqiptar vërtetë është e vështirë, ngushëllimet e mija të sinqerta për fatkeqësinë në Kroaci appeared first on Rahoveci INFO.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker