Ishte një nga premtimet e tij, ministri Krasniqi reagon për vendimin e Qeverisë që 24 qershori të jetë ditë feste

Ndërsa njëri nga vendimet e rëndësishme ishte edhe ai që 24 qershori të shpallet si Dita Memoriale e Komunitetit Egjiptian.

Për këtë çështje kishte lobuar dhe angazhuar Ministri i Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Loka Elbert Krasniqi.

Ai përmes një statusi në Facebook ka thënë se Egiiptianët në Kosovë janë kategori kushtetuese andaj është obligim i deputetëve ta formalizojnë nismën për ditën memoriale të komunitetit Egjiptian.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker