Ministri Faton Peci: Sektori i vreshtarisë dhe verëtarisë do ta ketë mbështetjen time

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, ka vizituar sot Departamentin e Vreshtarisë dhe Verëtarisë në Rahovec, me c’rast është njoftuar me aktivitetet që zhvillohen në kuadër të këtij departamenti, si dhe me investimet që janë realizuar aty gjatë viteve të fundit. Me këtë rast, ministri Peci ka premtuar mbështetje të vazhdueshme për zhvillimin dhe avancimin e këtij…

Source

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker