KUJT I RA NDËRMEND TË FTOHET BREGOVIQI NË KORÇË ?

Shkruan: Fehmi AJVAZI Pyetja si kjo, do të kishte sens mbasi të kishin kaluar 20 vite, por 20 vite mbas apologjive të tij luftënxitëse, krahas Kosturicës dhe ta zëmë Hendkes, ose në njëfarë mënyre Çomskit, dikush në Tiranë ishte dashur t’i vinte gishtin kokës dhe të kishte pak konsideratë: nëse jo për disa qindra e […]

The post KUJT I RA NDËRMEND TË FTOHET BREGOVIQI NË KORÇË ? appeared first on Rahoveci INFO.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker