VV garon me Salih Zybën në Suharekë, publikohet lista e kandidatëve për asamble

Në postimin e VV-së në Suharekë thuhet se ndryshimi në Therandë është i domosdoshëm e Lëvizja VETËVENDOSJE! është alternativa e vetme dhe e duhura për ta bërë ndryshimin.

Njoftimi i plotë i Vetëvendosjes në Therandë:

Të dashur qytetarë të Therandës, aktivistë e simpatizantë të Lëvizjes VETËVENDOSJE!, pas procesit të brendshëm zgjedhor dhe pas miratimit nga kryesia në nivel qëndror, ju njoftojmë që kandidat për Kryetar të Komunës së Therandës është Salih Zyba.

Ndryshimi në Therandë është i domosdoshëm e Lëvizja VETËVENDOSJE! është alternativa e vetme dhe e duhura për ta bërë ndryshimin.

Në vazhdim po ua paraqesim edhe listën e kandidatëve për asamble komunale.

1. Liridon Fandaj

2. Pranvera Berisha

3. Hetem Muharremaj

4. Laureta Tafaj

5. Agron Maliqaj

6. Jetmir Durmishi

7. Valmire Kryeziu

8. Drilon Zyba

9. Festë Kabashi

10. Qëndrim Elshani

11. Pajtim Lezi

12. Arbër Aliaj

13. Florije Gegaj

14. Arbes Gashi

15. Islam Morina

16. Erlida Bajrami

17. Arsim Muqa

18. Latif Krasniqi

19. Astrit Daka

20. Arsim Tafolli

21. Arbërie Bytyqi

22. Sami Buzhala

23. Arjeta Morina

24. Faton Zekolli

25. Arberita Morina

26. Faton Kololli

27. Merlinda Bekteshi

28. Besnik Kryeziu

29. Albulena Krasniqi

30. Granit Hoti

31. Gentiana Daka

32. Qendrim Gashi

33. Veton Shala

34. Yllka Kadolli

Na priftë e mbara!

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker