Ministri Faton Peci vizitoi Institutin Bujqësor të Kosovës

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci gjatë ditës vizitoi Institutin Bujqësor të Kosovës në Pejë. I shoqëruar nga Zëvendësministri, Imri Demelezi, si dhe nga Zëvendës Sekretari i Përgjithshëm i MBPZhR-së, Blerim Hasani takuan Drejtorin e këtij Instituti, Fehmi Gecin si dhe ekspertët e këtij institucioni, i cili është vartës i Ministrisë së Bujqësisë…

Source

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker