Ballkani i Hapur – projekt serb për ekspansion gjeografik

Serbia nuk e fsheh fare se përmes projektit të Ballkanit të hapur, ajo synon ‘’ekspansion gjeografik’’, i cili lidhet me gjeoekonominë dhe gjeopolitikën rajonale. Përmes këtij ekspansioni ajo kërkon t’i siguroj tregjet e rajonit, me qëllim të mbajtjes  së ritmit të rritjes ekonomike dhe fuqizimin e kompanive prodhuese dhe shërbyese serbe.  Shkruan:  Mr.sc. Agim KRASNIQI, […]

The post Ballkani i Hapur – projekt serb për ekspansion gjeografik appeared first on Rahoveci INFO.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker