Kolë Berisha, veprimtar largpamës dhe guximtar (1947 – 2021)

Kolë Berishën e kam njohur në “vitet e nxehta”, të 80 – ta, atëherë kur një pjesë e Shqiptarëve, besa edhe “patriotëve” strukeshin dhe fshiheshin në “anonimitet”, apo si thotë populli “nën sofër”; një pjesë, sado e vogël, ishin edhe më zi, bashkëpunonin me sistemin; një pjesë ishte larguar prej punës, braktisnin Kosovës, ku dinin […]

The post Kolë Berisha, veprimtar largpamës dhe guximtar (1947 – 2021) appeared first on Rahoveci INFO.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker