Finalizohet Udhëzimi Administrativ për Pagesa Direkte në Bujqësi për vitin 2021

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ka finalizuar Udhëzimin Administrativ për Pagesa Direkte në Bujqësi për vitin 2021. Qëllimi i këtij Udhëzimi Administrativ është që të përcaktojë rregullat, kriteret e pranueshmërisë dhe procedurat e përkrahjes për fermerët aplikues, si dhe zbatimin e pagesave direkte në bujqësi për vitin 2021. Ky akt normativ i rëndësisë së veçantë për…

Source

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker