LIBËR QË GRISH PËR NJOHJEN E THEMELEVE TË IDENTITETIT TONË KULTUROR

Shkruan: Isak AHMETI Libri”Kulturë e krishterë-Dromca identitare” i autorit Fatmir Koliqit , është botuar dhe promovuar kohë më parë në Qendrën “Bogdani” në Prishtinë gjatë Akademisë solemne për Ditëlindjen e Shën Nënë Terezes , në përvjetorin e dyzetepestë të jetës së tij ,në 20-vjetorin e kushtimit të tij meshtar dhe pesë vjetorin e shërbimit të […]

The post LIBËR QË GRISH PËR NJOHJEN E THEMELEVE TË IDENTITETIT TONË KULTUROR appeared first on Rahoveci INFO.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker