​Shtyerja e zgjedhjeve: Presidentja takon sot përfaqësuesit e partitive politike

Takimi është thirrur për të diskutuar opinionin dhe rekomandimin e Instituti Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKShPK) dhe Task-Forcës antiCOVID-19 për ndikimin që zgjedhje lokale të 17 tetorit mund të kenë në gjendjen e pandemisë COVID-19 në.

Megjithëkëtë, paritë opozitare kanë kundërshtuar që të shtyhen zgjedhjet lokale. E gjitha që është kërkuar nga përfaqësuesit e partive opozitare është që të shkurtohet fushata zgjedhore.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker