Veteranët e Flamurtarit fituan ndaj Prishtinës në ndeshjen e 30-vjetorit të mëvetësimit

Veteranët e Flamurtarit dhe veteranët e Prishtinës janë takuar sërish në ndeshjen që shënon përballjen e tyre të parë në futbollin e pavarur të Kosovës. 13 shtatori është një nga datat më të rëndësishme të futbollit të Kosovës, pasi në këtë datë në vitin 1991, me ndeshjen ndërmjet Flamurtarit dhe Prishtinës, u finalizua misioni i shumë njerëzve guximtar të futbollit në Kosovë…

Source

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker