Një “Luan” i ri po rritet në boks, ka emrin e Luan Krasniqit dhe në moshë 18 vjeç kërkon medalje në Kampionatin Evropian!

Mbanë emrin e një boksieri legjendar që shënoj një rrugëtim historik në arenën ndërkombëtare. Kanë të njëjtin profesion, por edhe emrin vetëm mbiemrat i kanë të ndryshëm. Luani i cili mbanë emrin e legjendës së boksit shqiptar, Luan Krasniqi, i ka hyrë sportit luftarak të boksit që nga mosha gjashtë vjeçare. Është i ri në moshë, por ka plotë 12 vite si boksier, karrierën e nisi nga mosha 6 vjeçare…

Source

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker