Austria e gatshme ta ndihmojë Kosovën në sektorin e bujqësisë

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci ka pritur në një takim delegacionin nga Qeveria e Land Steiemark të Austrisë, të kryesuar nga Martin Schaller, si dhe Konsulli i Nderit Manfred Brandner, me të cilët kanë diskutuar për mundësitë e bashkëpunimit në sektorin e bujqësisë. Ministri Peci, ka prezantuar para tyre zhvillimet e përgjithshme në sektorin e bujqësisë në Kosovë…

Source

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker