Ish-gazetarja Linda Bekteshi i futet politikës

Në rrjetin social Facebook, ish- gazetarja Bekteshi, ka njoftuar se tashmë është pjesë e Inciativës Qytetare për Obiliqin.

Bekteshi gjatë karrierës së saj e cila ishte si gazetare ka përcjellur fushën e politikës, ndërkaq në dy vitet e fundit ishte drejtoreshë e Administratës dhe tashmë ka hyrë në garë për asamble komunale në komunën e Obiliqit.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker