Instrumentalizimi i fesë, botës serbe dhe Moskës si Roma e tretë

Në një konferencë të mbajtur në Moskë më 16 shtator që i kushtohej ortodoksisë në botë, Patriarku Kiril i Moskës, theksoi se bota ortodokse ndodhet në krizë, shkruan Rahoveci INFO. “Kriza dëshmohet qartë nga mosmarrëveshjet serioze që janë zhvilluar midis ortodoksëve, rreth asaj se si e kuptojmë strukturën e Ortodoksisë Ekumenike,” tha ai. Në tentativë për […]

The post Instrumentalizimi i fesë, botës serbe dhe Moskës si Roma e tretë appeared first on Rahoveci INFO.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker