Fillon seanca e parë e Kuvendit në sesionin vjeshtor

Në rikthimin e tyre, të zgjedhurit popullit përveç të zakonshmeve, deklarimeve jashtë rendit të ditës dhe pyetjeve parlamentare do të shqyrtojnë Projektligjin për të drejtat pronësore të shtetasve të huaj dhe Projektligjin për Agjencinë për parandalimin e korrupsionit.

Ndërsa pritet të formojnë edhe komisionin Ad-hoc për përzgjedhjen e kandidatëve për Bordin e RTK-së.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker