Haxhiu për Ministrin Vitia: Në Universitetin që unë kam doktoru, ti i ke ba 10 vjet një fakultet me e kry

“Në Universitetin që unë kam doktoru ti i ke ba 10 vjet një fakultet me e kry, e një specialzim që e ke regjstru para 16 vjetëve hala  nuk ke arritë me kry, ti je pikap doktor, doktor i barnave që shet barna “ tha Haxhiu në fjalën e tij në Kuvend sot.

Kurse Vitia shpjegoi se kjo është shpifje dhe këto  informata janë publike e tregohen në CV-në e tij.

“Në Universitetin ku ju e keni kryer fakultetin unë nuk e kam kryer fakultetin, unë e kam kry fakultetin në një Universitet tjetër, është në CV-në time në Tiranë.”

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker