Të gjithë për klubin Klubi për të gjithë!

Duam të ju falenderojmë ne emër të klubit dhe gjithë qytetit për ndihmat e një pas njëshme që i keni bërë klubit tuaj të zemrës ndër vite 👏
Fatmir Berisha nga Hoqa e Vogël dhe Fatmir Ukshini nga Rahoveci janë bashkëatdhetarët tanë që edhe kësaj radhe i dolën ne ndihmë klubit tonë me trenerka sportive, andaj ne ju jemi mirënjohës përjetësisht për kontributin tuaj që në vazhdimsi e bëni për klubin tuaj dhe tonin të zemrës KF,,Rahoveci” 💙🤍

Të gjithë për klubin 🔵⚪️ Klubi për të gjithë!

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker