Ballkani Perëndimorë subjekt i proceseve komplekse gjeopolitike

Shkruan: Agim KRASNIQI Ballkani Perëndimorë, është subjekt i proceseve komplekse gjeopolitike dhe është ende një zonë e paqëndrueshme. Kjo sepse karakterizohet nga një dinamikë e jashtëzakonshme ndryshimi, e cila është pasojë e ndërlidhjes midis gjeografisë politike dhe historisë politike. Zgjerimi i NATO-s dhe BE-së pas Luftës së Ftohtë në këtë pjesë, tregon se kufiri i […]

The post Ballkani Perëndimorë subjekt i proceseve komplekse gjeopolitike appeared first on Rahoveci INFO.

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker