Protestojnë fermerët: 200 traktorë “do ta bllokojnë” nesër Ministrinë e Bujqësisë

Gjatë ditës së enjte, në Kosovë do të mbahet një protestë nga fermerët e pakënaqur me kriteret për subvencionimin e grurit. Kjo protestë do të mbahet me traktorë dhe mjete tjera bujqësore para Ministrisë së Bujqësisë. Organizatorët e protestës kanë paralajmëruar se në protestë do të jenë 200 traktorë. “E njoftojmë Policinë e Kosovës, Qendra në Prishtinë se me kërkesën e bujqëve të Kosovës…

Source

error: Ku po shkon !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker